Zen Mental Fitness festival 2017

Dit jaar is Tai Chi Tao Stichtse Vecht aanwezig op het Zen Mental Fitness Festival in Soest.

Yoga & Tai Chi op het strand

Tai Chi Tao op het cultuurfestival 2017

Op 3 juni 2017 was Tai Tchi Tao Stichtse Vecht weer aanwezig op het Cultuurfestival in Maarssen. Het was weer een leuke workshop in het theater ’t Zand met een groep van 10 personen die interesse hadden in Tai Chi.

Love for Life beurs

Op 5 juni 2016 was ik wederom te gast in de Jaarbeurs te Utrecht. Ditmaal voor een workshop tijdens de Love for Life Beurs. Voor mij een bijzondere ervaring. Beginnen op een yoga kussentje in plaats van op de stoel.

De nationale gezondheidsbeurs 2016

Van 11 t/m 14 februari 2016 was ik iedere dag aanwezig op De Nationale gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht, met iedere dag een workshop.

Buitenlessen in de zomer

In het park Reigerskamp Maarssen

In de maanden juli en augustus geef ik weer buitenlessen Tai Chi Tao in het park Reigerskamp. Kom gerust langs en maak kennis met ons.

Wilt u meer informatie stuur me dan een e-mail.

info@taichitaostichtsevecht.nl.

Ontspanning in Frankrijk

Zin in een leuk en ontspannend weekje Frankrijk?

In samenwerking met Hoeve de Bron in Zuid-Bourgondié en 4Lijf uit Zwolle, zijn wij voornemens begin oktober 2013 een ontspanningsweek te organiseren..

Hoeve de Bron is een Chambres d’Hôtes met een Gîte-karakter. Alle gastverblijven hebben een eigen opgang en liggen in de nabijheid van het hoofdhuis van de Hoeve, waar gastvrouw Hannamaria Berkelmans woont.