Tai Chi Tao Stichtse Vecht

Get Adobe Flash player

Ontspanning in FrankrijkZin in een leuk en ontspannend weekje Frankrijk?In samenwerking met Hoeve de Bron in Zuid-Bourgondié en 4Lijf  uit Zwolle, zijn wij voornemens begin oktober 2013 een ontspanningsweek te organiseren.

Hoeve de Bron is een Chambres d’Hôtes met een Gîte-karakter. Alle gastverblijven hebben een eigen opgang en liggen in de nabijheid van het hoofdhuis van de Hoeve, waar gastvrouw Hannamaria Berkelmans  woont.
Er staan twee grote tuinen tot onze beschikking, met zitjes, luie stoelen, prachtige bloemen en fruitbomen. De omgeving is groen, landelijk en zeer rustig.

Aan de tuin ligt ook de gezamenlijke ruimte Het Theater, die door de grote openslaande deuren een zeer open karakter heeft. Het podium nodigt uit voor improvisatie, maar in geval van plankenkoorts kunt u ook gewoon wat lezen, praten of van het uitzicht genieten.

"Alles mag niets moet" is het motto van deze week: Tai Chi, massage, powerwalken, wandelcoaching of een Jin Jyutsu kennismaking, alles is mogelijk.
Interesse? Stuur mij een mail voor nadere informatie. Maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

info@taichitaostichtsevecht.nl. 

|   

Copyright © Tai Chi Tao Stichtse Vecht 2017. All Rights Reserved.